Ingredience
- Odkolkův Pecen či Mistrův chléb
- 1 hermelín, 1 romadur, 100 g eidamu, 100 g balkánského sýru, 125 g olomouckých tvarůžků
- 1 cibule
- 1 snítka tymiánu a oregána
- 3 bobkové listy
- 4 kuličky nového koření
- 1 chilli paprička
- 10 kuliček pepře
- 4 stroužky česneku
- nakládané beraní rohy
- 300 ml rostlinného oleje
Postup přípravy
- Sýry nakrájejte na silnější plátky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka, chilli papričku a bylinky nasekejte, česnek oloupejte a nakrájejte.
- Koření vložte do kastrůlku s olejem a zahřejte. Poté nechte vychladit na pokojovou teplotu a nalijte na sýry proložené s beraními rohy a cibulí.
- Uzavřete a nechte několik dní v lednici.
Přejeme dobrou chuť!