Ingredience

  • Odkolkův Pecen či Mistrův chléb
  • 1 hermelín, 1 romadur, 100 g eidamu, 100 g balkánského sýru, 125 g olomouckých tvarůžků
  • 1 cibule
  • 1 snítka tymiánu a oregána
  • 3 bobkové listy
  • 4 kuličky nového koření
  • 1 chilli paprička
  • 10 kuliček pepře
  • 4 stroužky česneku
  • nakládané beraní rohy
  • 300 ml rostlinného oleje

Postup přípravy

  1. Sýry nakrájejte na silnější plátky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka, chilli papričku a bylinky nasekejte, česnek oloupejte a nakrájejte.
  2. Koření vložte do kastrůlku s olejem a zahřejte. Poté nechte vychladit na pokojovou teplotu a nalijte na sýry proložené s beraními rohy a cibulí.
  3. Uzavřete a nechte několik dní v lednici.

Přejeme dobrou chuť!